Ванда Нара во последната епизода од „Големиот брат“, емитувана на 2 март, се појави во улогата на коментатор.

Но, сопругата на Мауро Икарди секогаш знае да го привлече вниманието, а овој пат тоа го стори носејќи спектакуларни чизми вредни 10000 евра.

Со нив таа се пофали и на својот инстаграм и тоа во секси ритам

На сајтот на брендот „Филип Плејн“ може да се виде дека цената на овие чизми е 9950 евра. Па кој може, ќе си носи.