Полувреме на големото дерби во Премиер лигата, без голови  меѓу Челси и Манчестер Јунајтед,  гостите  негодуваат дека с еоштетени за пенал.

ВАР или не го гледаат, или не сакаат да го гледаат правилно, судиите во Премеир лигата повторно се во фокусот на вниманието, Калум Хадсон-Одои  играше со рака во својот шеснаесетник,  судијата Атвел  ја прегледуваше снимнката, но не досуди пенал…