Сергеј Самсоненко се повчеле, Вардар е сам, со долгови од 1,5 милиони евра, ќе беше спасуван, ама…

Градот Скопје е на потег, како, кој, колку ќе се вложи, тоа засега е енигма…

За Вардар се испеани многу песни, последната е дека „НЕ ТЕ ОСТАВАМЕ“… ама изгледа го оставија, барем до следната песна…

Играчите и вработените добија само ветувања, имаше напор, ама немаше реализација, штета, пропадна еден голем проект… До следниот, ќе пееме: