На второлигашки натпревар во Романија е досуден најсрамниот пенал веројатно во историјата на фудбалот, скандалозна одлука на судијата кој „ не ја виде“ оваа глума.

Скандалот се случи на натпреварот од Втората лига меѓу Петролул Плоешти и Универзитатеа Крајова, посебно објаснување не треба, потребно е да се погледне оваа глума за „Оскар“…