Македонскиот фудбалски талент, Давид Тошевски во следните пет години ќе игра во Ростов откако го комплетираше трансферот од Работнички за трансфер оштета од 900 000 евра.

Рускиот клуб со приватен авион го донесе Тошевски а го најавува како нов суперхерој кој знае да постигнува голови.