Златан Ибрахимовиќ е познат по големата активност на социјалните мрежи, често знае да објави „ребус“ пораки, сега има нова „безвременска“.

Швеѓанецот објави видео со еден негов потег во дресот на Милан, напиша едноставен но моќен наслов:

„Безвременски“…