Влатко Стојановски кој летово од Ренова потпиша за Ним од Франција за прв пат се запиша во листата на стрелците за новиот клуб.

Стојановски го постигна третиот гол за Ним во победата над нисколигашот Сете со 4-0. Парк асистираше а Стојановски се запиша во листата на стрелците.