Српскиот претседател, Александар Вучиќ на неговиот инстаграм профил се пофали со средбата со Дарко Панчев.

Вучиќ објави фотографија со нашиот легендарен фудбалер.

„Со македонската и југосоловенска легенда, Дарко Панчев. Чест ми е што можев да се сретнам со големиот шампион.“ – напиша Вучиќ.