На средбата од НХЛ лигата, меѓу екипите на Коламбус и на Филаделфија, се случи тепачка мегу Натан Герб и Тревис Сенхајм.

Вообичајна работа за мечевите во НХЛ лигата, но овде вниманието го привлече разликата во висините на двајцата „тепачи“. Имено, Натан Герб е висок само 165 см, додека Тревис Сенхајм дури 193 см.

Но, набрзо се виде дека тие што се плашеа за малиот Герб – не беа во право.