Ако и Вие почитувана публико го сакате, но и го живеете спортот во денешново брзо и инспиративно секојдневние, топло ви препорачуваме да бидете со нас.

Појавувањето на Дриблинг.мк во медиумскиот пазар кај нас има една и единствена цел, брзо, точно и проверено да информира за сите збиднувања поврзани со спортот кај нас, но и во светот.

Спортот е една од ретките дејности која носи радост, сплотува и храбри. Со желба заедно да го живееме секој спортски ден на планетава, најавуваме: коректност, истрајност и различност.

Видео секцијата добива сериозен акцент во нашето работење. За успесите и неуспесите на нашите репрезентации, клубови и спортисти, но и за светските дострели, читајте Дриблинг.мк.

Спортот е нашата најголема љубов.

Редакција:

Бранко Илиевски
Дамјан Николовски
Небојша Јосифовски
Емил Гашевски

Видео/фото едитор:
Владимир Перчуклиевски