Моника Стефановска е македонска репрезентативка во карате, важи за една од нашите најубави спортиски, во стилот на Жан Клод ван Дам, направи шпага од која застанува здивот, секако не го правете ова дома, ако не можете.

Моника Стефановска плени со својата убавина, таа важи за една од нашите најубави спортистки, секако може да и позавидат многу во Европа и светот.