Каратистката Моника Стефановска во услови кога спортот е на „пауза“ не губи време и вежба напорно.

Паузата од настапите поради пандемијата од коронавирусот ја користи да ја одржи кондицијата. Стефановска со потег кој привлече внимание на социјалните мрежи, секако не го правете ова дома, ова го можат само најдобрите.