КФСМ го објави списокот на кошаркари и кошаркарски работници за изборот на најдобрите за 2019 година.

Во изборот за најдобар македонски кошаркар се браќата Дамјан и Војдан Стојановски и Ненад Димитријевиќ.

„Со цел да дадете свој придонес во изборот на најдобрите, можете да го дадете својот глас на анкетата која е објавена на насловната страница на веб-сајтот на КФСМ.“ – велат од куќата на кошарката.

Можете да гласате преку овој линк.