Актуелниот кошаркарски првак на Македонија, МЗТ Скопје Аеродром со фотографија го потврди она што го најави на 9 јуни.

Дамјан Стојановски стави потпис на нов двегодишен договор.

„Капитенот МЗТ Скопје Аеродром, Дамјан Стојановски, денеска го потпиша новиот двегодишен договор, со што официјално почнавме со формирање на тимот за новата сезона.“ – велат од МЗТ Скопје Аеродром.