Вториот полуфинален меч од СП во Кина меѓу Франција и Аргентина е проследен од првите редови од Ману Џинобили и Коби Брајант.

Ако се знае за кого Џинобили навива на овој дуел, мистерија е кон кого ги има симпатиите популарниот „Блек Мамба“.