Мајкл Џордан и Чикаго Булс периодов се топ тема поради документалниот серијал „Последниот Танц“. Реакции има на повеќе изјави, настапи и одлуки на популарниот „Булс“.

Најнов на листата провокатори е младиот кошаркар на Шарлот, Мајлс Бриџис кој кон неговиот газда упати порака.

Ајде тогаш да играме, мислејќи на легендарната изјава на Џордан со која популарниот Мајкл тврди дека може да победи секој играч од Шралот во 1 на 1.