Касандра Дијаз, келнерка во ресторанот „Che“ во Делареј Бич, имаше чест да ја служи НБА ѕвезата, Андре Драмонд, кого не го препознала се додека кошаркаркот на Кливлнед не и оставил 1000.долари бакшиш, иако сметката изнесувала само 164.

Не можев да верувам. Треперев и имав солзи радосници после бакшишот кој ми го остави. Тоа е голем гест на љубезност. Ти благодарам Андре“-напиша таа на Инстаграм.