Во недела, 29.09.2019 година во салата “Македонско сонце” во склоп на училиштето “11 Октомври”, во населбата Пролет ќе се одржи вториот меморијален турнир во чест на прерано починатиот Горан Димоски.

Турнирот бо 3х3 баскет ќе сочинува 12 екипи и ќе започне во 12:00 часот на пладне.Ве повикуваме да дојдете и да присуствувате.