Познатиот кошаркар Џеј-Ар Смит, не го издржа притисокот, реагираше како хулиган, претепа момче во ЛА кое беше дел од протестите повод смртта на Џорџ Флојд.

Џеј-Ар Смит претепа момче кое му го скршило прозорецот од автомобилот, буквално го разнесе.