Пеачката Бјонси ја отвори комеморацијата со која ѕвездите се простија од Коби Брајант и неговата ќерка Џиана.

„Тука сум затоа што го сакам Коби“, рече Бјонси пред да ја испее омилената песна на Коби Брајант.

Да ја испееме заедно за да ја слушне нашата љубов“, додаде таа.