Центарот на Денвер нагетс, Никола Јокиќ по настапот за репрезентацијата на Србија на Светскотко првенство во Кина, се врати во САД каде се подготвува во пресрет на новата сезона, која започнува на 22 октомври.

Јокиќ одлучи слободното време да го помине со фановите на Денвер и во една прилика, тој прифати да одигра и неколку поени во пинг-пинг покажувајќи дека има таленти и за овој спорт.