Лос Анџелес Лејкерс загуби од Торонто Репторс 92-107, но ако е за утеха потегот на мечот Леброн Џејмс.

Леброн Џејмс успеа да му „залепи банана“  на најдобриот поединец на теренот, Кај Лаури кој средбата ја заврши со 33 поени.

Моментот од мечот кој се уште се прераскажува.