Емотивна  ноќ, промоција на генерацијата 2020 во „Куќата на славните“, во фокусот, Коби Брајант кој стана „бесмртен“.

Легендарниот кошаркар го загуби животот во хеликоптерска несреќа  во 2020 година, сега е дел од вечните во НБА, покрај него ваква чест имаат и  Руди Томјанович,Тамика Кечингс, Барбара Стивенс,Тим Данкан, Кевин Гарнет,  Ким Мулки…

Секако големо внимание привлече говорот на Ванеса Брајант,  емотивен говор за својот  Коби.