Натпреварот меѓу Одеса и Термопил се најде во извештаите ширум Европа но не поради одлична кошарка или потег на колото во шампионатот на Украина.

Станува збор за инциндет во последниот период до мечот на кој кошаркаркот на Термопил предизвика масовен хаос…