Точно по една година од смртта на Коби Брајант објавено е видео со времетраење од 37 секунди во кое се вброени сите успеси во кариерата на мега популарниот НБА кошаркар.

Коби Брајант постигна безмалку 40 000 поени, 18 настапи во „Ол Стар“ натпреварите и освои пет титули.