Шекил О’Нил покрај кошарката е познат и како лик со одличен хумор, а синоќа на ТНТ се појави со нова фризура.

Шек загуби облог од Двејн Вејд, па мораше да прави рокада во имиџот.

„Изгледам добро. Сакам да ги слушнам сите злобни коментари, затоа што ќе ја задржам оваа фризура“- рече Шек.