Џејсон Деруло и Тиа Реј ја пеат химната за Мундијалот во кошарка кој оваа година ќе се игра во Кина.

Организаторот ја промовираше официјална песна која допрва ќе се врти по светските музички канали.

Светското првенство во Кина ќе започне на 31 август а ќе заврши на 15 септември.