Познато е дека кошарката покрај фудбалот е најголобалниот спорт на светот, а доказ за тоа се големиот број на видеа кои излегуваат на кои обични анонимци ги прикажуваат своите мајстории со кошаркарската топка.

Последно видео во низата такви излезе денеска, на кое младо момче без гледање и од неверојатни позиции ја „кини“ мрежичката.

Him again!!😂

Him again!! 😂🎥 instagram.com/playoffmo/

Gepostet von House of Bounce am Mittwoch, 27. Mai 2020