Тренерот на МЗТ Скопје Аеродром, Дарко Радуловиќ не беше задоволен од играта во одбрана на неговите кошаркари во поразот од Младост од 95:75.

Тој по мечот ја издвои играта под обрачите каде победникот имаше 25 успешни скокови повеќе од нашиот тим.

Ова е најдоброто од натпреварот: