Дали има воопшто постои некој човек кој го не го сака него ?

Неговото височество – Шекил О’Нил. Еден од најхаризматичните спортисти во историјата на кошарката и покрај тоа што е во пензија не седи мирен ниту една минута.

За време на викендот тој присуствуваше на познатиот музички фестивал „Tomorrowland“ кој се одржува во Белгија.

Се забавуваше,пушташе музика, а за останатите присутни беше вистинска атракција и шоу Погледнете во продолжение.