Страшна повреда на Анферни Симонс, бекот на Портланд тешко се повреди на средбата со Јута.

Малдиот играч на Портланд, 20. годишниот Симонс пред крајот на првата четвртина, заврши напад на својот тим со шут и потоа падна…