Младиот играч на Орландо, Давин Кенеди преживеа тешка повреда на десната нога на натпреварот со Индијана.

Пејсерс славеа со 131:112 но по мечот фокусот остана на Кенеди кој во обидот да го изблокира Самнер незгодно падна и ја скриши ногата.