Одбојкарската федерација на Македонија објави каде може да се следи првиот од двата контролни натпревари на нашиот национален тим со селекцијата на Бугарија во Софија.

Бугарија и Македонија ќе одиграат два меча, првиот денеска, во 16 часот по македонско време, односно 17 по локално, утре ќе играме од 15 часот.

Македонија и Бугарија веќе одиграа два пријателски натпревари во Скопје, и на двете средбизагуби македонската репрезентација.

ЛИНК:

https://www.facebook.com/bfvolley/