Никола Ѓорѓиев повторно ќе игра во Турција, капитенот на одбојкарската репрезентација на Македнија потпиша договор со Инегол Беледиеспор.

Турскиот клуб го потврди трансферот на нашиот капитен од националната репрезентација, за него ова ќе биде втор пат да настапува во оваа земја, претходно играше за Малаја Мили Пјанго.