Полни со ентузијазам предводени од селекторот Матијашевиќ кој не сака да остави ништо на случајноста, нашите најдобри одбојкари напорно работат на подигнување на формата во Маврово.

Еве само еден дел од нивниот тренинг со топка на кој главниот акцент е приемот на Љафтов и на Ангелов.

На тренинзите се приклучија Ѓорѓи Ѓорѓиев и искусниот Александар Милков.