Остануваат уште  дваесетина дена до деби настапот на македонската одбојкарска репрезентација на ЕП. Патот до ова историско учество беше повеќе од макотрпен за одбојкарите кои останаа доследни на својата цел, успех кој долго ќе се памети со можност да се надгради…

Додека одбојкарите ги одработуваат завршните подготовки, од ОФМ објавија втор видео клип на кој може да се видат дел од условите во кои „уживаат“ репрезентативците но и што им донесе сегашноста… Уживајте..