Британецот Хери Купел за време на подготовките за настап во дисциплината скок со стап, на првиот тренинг во Токио доживе мала несреќа.

При тренингот на доскокот не успеа да ја вати летвичката која му падна на лицето и му го скрши забот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Coppell (@harry_coppell_pv)