Норвешката веслачка двојка, Брун – Штрандл имаше интересна незгода во полуфиналната трка на ЛОИ во Токио откако им се преврти чамецот.

Откако завршија во водата мораше да интервенира и спасувачката екипа за да ги извлече на безбедно и суво место.