Дејан Георгиевски е топ тема по неговото освојување на сребрен медал на ЛОИ во Токио.

Нашиот спортски херој, пристигна а аеродромот во Скопје, по што следуваше и патувањето со отворен автобус со неговите најблиски и новинарите.