Ирскиот ММА Борец кој е во пензија ги потврди гласините дека ќе му се врати на спортот.

ММА борецот истакна дека работи напорно и се подготвува за борба со легендарниот боксер Мани Пакјао.

Мекгрегор истакна дека имал серија преговори со повеќе различни противници но поради Ковид-19 ништо не можел да реализира од тоа што го планирал.