Во Хрватска спортот се враќа во нормала, следува избор за најубава спортиска на оваа земја, одржан и првиот кастинг.

Ќе се одберат 16 спортистки кои потоа ќе одат на подготовки, на 9 јули ќе се одржи церемонијата на изборот на најубавата спортиска во Загреб.