Ванда Нара е сопруга на Мауро Икарди и негов менаџер, во време на самоизолација на Инстаграм беше супер активна, последната фотографија покажа дека тренира за да ја одржи кондицијата.

Условите дома им се перфектни, Ванда не запира, вежба вредно…