Стипе Миочиќ по четири рунди  го нокаутира  Даниел Кормиер во тешка категорија во УФЦ 241 и го врати шампионскиот наслов.

Хрватот за оваа победа доби вкупно 800.000 долари и тој заработи рекордна сума во Анхајм на спектаклот на кој се бореа вкупно 24 претставници.

Поразениот Кормиер доби чек вреден 500.000 долари, организаторите во Германија за овој спектакл поделија  над 2,5 милиони долари на сите учесници.