Денеска се навршуваат 56. години од катастрофалниот земјотрес во Скопје, животот го загубија над 1000 жители, 3000 беа повредени, бројот на лицата без дом бил 200.000.

Дриблинг дојде до ретко видео  кое датира пред земјотресот, еве  како спортувале Скопјани .