Младиот  велосипедист од Италија, Михаел Антонели почина од коронавирус, јавуваат медиумите од оваа земја, имаше само 21 година, важеше за талентиран спортист.

Анотонели имал позитивен тест минатата недела, состојбата му се влошила, коронавирусот одзеде уште еден ѓивот на млад човек и спортист.