УФЦ на својот твитер акаунт ја објави борбата меѓу Конор Мекгрегор и Доналд Сероне, но во забавена форма, што на снимката и даде посебен, безмалку уметнички, ефект.

Оваа борба се одигра утрото на 19 јануари и заврши со брутален нокаут за Сероне, по само 40 секунди од првата рунда.