Судијата Ситичаи Иниад стана херој на во рингот откако борецот Соа Соаваратан го нокаутира противникот со име Нејмар на промоцијата „Muay Hardcore“.

Иниад падна заедно со Нејмар во рингот обидувајќи се да интервенира по страотниот нокаут, се обиде да го амортизира падот на нокаутираниот кикбоскер.

ВИДЕО: