Моника Стефановска е репрезентативка на Македонија во карате, вежба во самоизолација за време на прекинот предизвикан од коронавирусот.

Во услови кога спортот е во карантин, се бараат алтернативни начини да се одржи кондицијата пред продолжението на натпреварите.

Стефановска покажа како се подготвува за време на карантинот.