Британската голферка, Луси Робсон уживав во светската слава благодарение на уникатниот начин на кој се прикажува на Инстаргам. Таа објави уште неколку видеа на кои покажува трикови во нејзиниот дом, надвор од него а како реквизит користи автомобил и сл.

 

View this post on Instagram

 

When you gotta practice, but The Office is life

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson) on

 

View this post on Instagram

 

Almost! 🥴 #pressureshot

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson) on

 

View this post on Instagram

 

Good girl 👏🏻🐶

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson) on

 

View this post on Instagram

 

Lol so sassy at the end 😏😂 check my story b4 u say it’s fake

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson) on