УФЦ шампионот во лесна категорија имаше невообичајна реакција на шегата што му ја подготвија членовите на неговиот тим.

Главниот тренер на салата, во која тренира Нурмагомедов, го повика Хабиб и му кажа дека е пристигнат пакет за него.

Но, кога тој го отвори, од пакетот излезе соработничка на салата, која го преплаши Нурмагомедов.

Помислив дека внатре има куче“, рече Нурмагомедов.

 

 

 

View this post on Instagram

 

@Khabib_nurmagomedov gets more gear from Fans!🦅🦅😎 @shi_nicole_taylor gets the 🦅🎬#wearefamily

A post shared by Javier Mendez (@akajav) on